The Brokery doet het werk voor u.

The Brokery biedt de meest innovatieve softwarepakketten voor de vastgoedsector. Deze zijn ontwikkeld om u het leven als vastgoedmakelaar een stuk eenvoudiger te maken. U wilt uw tijd immers zo productief mogelijk invullen en administratieve taken zoals marktanalyses, schattingen en plaatsbeschrijvingen zijn nu eenmaal arbeidsintensief. Via deze software kunt u zich meer dan ooit focussen op uw core business: vastgoed in- en verkopen.

marktanalyse

Dankzij het softwarepakket voor marktanalyse bespaart u aanzienlijk wat tijd. Dit pakket bezit immers een reeks handige tools die u helpen om snel en goed uw markt in kaart te brengen en doelgericht te prospecteren.

Meer informatie

schattingen

Digitaal een schatting opstellen voor de verkoop van een pand terwijl u ter plaatse bent, zelfs zonder internetverbinding? Het kan, dankzij deze dynamisch opgebouwde online software met bijhorende offline applicatie.

Meer informatie

plaatsbeschrijf

Digitaal een plaatsbeschrijving opstellen van een pand terwijl u ter plaatse bent, zelfs zonder internetverbinding? Het kan, dankzij deze dynamisch opgebouwde online software met bijhorende offline applicatie.

Meer informatie
logo

Nieuwe website nodig?

Een geloofwaardig imago is van onschatbaar belang voor een makelaar. Daarom wilt u een website die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook wérkt. Dankzij The Brokery doorzoeken uw klanten makkelijker dan ooit uw aanbod. Zo maken ze op een interactieve manier kennis met uw kantoor. Want een website is meer dan een digitaal visitekaartje.

Contacteer ons!